Om mig

Mina kollegor och jag har ritat och genomfört trädgårdsanläggningar av alla olika storlekar sedan 2006. Jag ser mitt uppdrag som att göra den perfekta utemiljön för min uppdragsgivare. I bland är det mycket grönt, i bland mer formgivning med stenar, grus, murar, trall och skulpturer.


Från alla delar av Stockholm upp  till Härjedalen och Åre. Privata tomter, stora byggen och projekt som tillåtits utveckling över flera år.


Uteserveringar på tex WOOD och Hornhuset har fått säsongsfint parallellt designuppdrag fär stora och små innergårdar i city och större uppdrag för tex konferensanläggningen Siggesta Gård som fått uterum vid hotellet, tak och spaljeer i utemiljöerna. Även säsongsdekorationer, buketter och kransar till sin fina bok. 


Christelle började inom foto och form och bytte bana till trädgårdsmästare 2004-2007, via Skiullebyholm trädgårdsutbildning,  Rosendal på Djurgården i Stockholm och landade som ägare av Boo Trädgård i Nacka 2007-2012 . En liten handelsträdgård med kafé, butik, odlingar och många trädgårdsuppdrag. Efter 2012 har bollen rullat vidare från trädgård till trädgård. 


Följ mig på Instagram @chris_gardenary